Talán nem árulok el titkot azzal, hogy a lánykérések többsége decemberben valósul meg éppen ezért a január-február-március hónapokban kezdődik meg az esküvők többségének a szervezése is. Sok esetben a pároknak már konkrét elképzeléseik vannak a „Nagy Napot” illetően, de vannak olyanok is akik bizonytalanok, vagy körültekintőek és szeretnék feltérképezni az éppen aktuális trendeket, divatot. Erre nyújtanak kiváló lehetőséget az év első harmadában megszervezett esküvőkiállítások.

Pécsi Evelin esküvőszervezővel 2023. február 18-án Székesfehérvárra a Novotel Hotelbe látogattunk el. Nem titkolt célunk az volt, hogy partnereket keressünk, ismerkedjünk és nem utolsó sorban tartsunk egy csacsogós csajos kiruccanást. Hiszen volt minden… csodálatos menyasszonyi ruhák, smink, éhezés mentes alakformálás, finomabbnál-finomabb sütemények, dekoráció, fotózás, zene, színes buborékok, látvány elemek/effektek, cabrió és persze ékszerek. Egy nő számára igazi kis mennyország! Süti, habos-babos ruhák, smink, frizura, selfie, levegőben szálló buborékok, ékszerek… Hát mi kellhet ennél több!  Éppen ezért ez a nap nem csak a munkáról szólt! ????

Pécsi Evelin, mint esküvő szervező bemutatása

„Pécsi Evelin vagyok, esküvőszervező. Az esküvő életetek legszebb napjai közé fog tartozni, amit nem csak Ti, de a vendégsereg is hosszú ideig emleget majd. Ezért igazán fontos, hogy minden az álmaitok szerint alakuljon és Nektek csak élveznetek és megélnetek kelljen a megismételhetetlen pillanatokat.

Minden megálmodott esküvő tökéletes, azonban számos esetben tapasztaltam a környezetemben utólag, hogy jól jött volna a segítség. Megannyi ötlet a felszín alatt maradt és mindig akadtak megoldásra váró problémák, ahol többnyire a családtagok oldották meg a váratlan helyzeteket. Ezekből építkezve határoztam el, hogy segíteni szeretnék és ezzel együtt levenni a terhet a jegyesek és rokonaik válláról.

Gyerekkori álmom vált valóra, mikor elvégeztem a tanfolyamot az ország legismertebb esküvőszervezőjénél, dr. Rátkai Tímeánál és a legjobbaktól tanulhattam. Célom, hogy megvalósítsam egy jól összehangolt csapattal az ifjú párok Nagy Napját, hogy boldogsággal, örömmel tekintsenek majd vissza kapcsolatuk legfontosabb eseményére.”

Evelin fantasztikus szolgáltató. Volt szerencsénk együtt álmodni, kreatívkodni, ötletelni és nem utolsó sorban szebbé varázsolni egy pár . Higgyétek el, ő az aki mindent meg fog tudni oldani ha probléma merülne fel, és ő lesz az aki a legnagyobb támaszotok lesz a végén. Keressétek bizalommal, én szívből ajánlom.

Elérhetőségei:
Tel.: 06 (70) 785 0087
E-mail: pecsievelin.eskuvoszervezo@gmail.com
Facebook: Pécsi Evelin – Esküvőszervező

Különleges szolgáltatók a kiállításról…

A csajos kirándulás mellett különleges szolgáltatókat is felfedeztünk és persze jó pár ötletet bezsebeltünk. Találkoztunk Schveiger Tamással, aki esküvői DJ szolgáltatását kibővítve már lehetővé teszi a „felhők feletti táncot”. Bérelhettek tőle buborékfújót és szárazjeges füstgépet is. Tamás, köszönöm az ajánlásokat, megtaláltam a számomra tökéletes bubifújót. 🙂

Oláh Krisztina az OK Design megálmodója. Csodás dekorációjával elbűvölt bennünket már amikor beléptünk az épületbe. Egyszerű, letisztult, finom és elegáns megjelenést biztosított. Krisztina bája, kedvessége tükröződött minden részletben. „2022-ben a saját esküvőjére állított össze egy komplex dekorációt, amit végül mindenki számára elérhetővé szeretett volna tenni. Így született meg elsőként a Lágy nyár nevű kollekciója, aminek a hangulata egy virágokkal teli réti sétát idéz.”

A Fókuszpók Média csapata szintén kitett magáért az eseményen és azt követően is. Nekik köszönhető a kiállításról készült videó is, melynek dalát Mészáros Tamás énekli: „Bármikor, Igen! ????❤️????” Nem mellesleg felhívták egy különleges helyszínre is a figyelmünket, amiről még korábban nem is hallottunk: A Fiastyúk Udvarháznál „az étterem és a kulináris élvezet náluk a termőföldnél kezdődik. Kiváló étel csak a legkiválóbb hozzávalókból készülhet, így az alapanyagaik jelentős részét maguk termelik a Fiastyúk Udvarház éttermét körülölelő biobirtokon.” Köszönjük a tippet, feljegyeztük!

A kiállítás képekben…

A kiállítás elérhetőség a Facebook felületén: Esküvő kiállítás Székesfehérvár – Novotel (2023.02.18.)
A kiállításról készült sajtó: Fehérvár Televízió – Esküvőkiállítás Fehérváron (2023.02.18.)